Steun voor alleenstaande ouders

Vakantieproject

vakantiehuisjeIedere ouder heeft zo nu en dan behoefte aan een korte vakantie. Even weg uit de alledaagse sleur. Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen is het belangrijk om er af en toe even lekker tussenuit te kunnen.

 

Jaarlijks bieden we in samenwerking met Stichting Reis met je Hart de bij ons bekende bij verschillende organisaties/instellingen korte vakanties aan, zodat alleenstaande ouders met hun kinderen onbezorgd van een korte vakantie kunnen genieten.

 

Vakantie aanvragen

 

Reacties van hulpverleners die een aanvraag deden voor hun cliënt(en):

Marijke heeft een fantastische week gehad. Zij heeft samen met haar zoontje gebruik gemaakt van een gratis vakantiehuisje. Heerlijk gezwommen, gefietst en niets ‘moeten.’ Het afgelopen jaar was voor beiden erg stressvol. Een weekje er tussenuit heeft hen heel erg goed gedaan.

Een aantal cliënten mochten verblijven in een van de vakantiehuisjes die jullie beschikbaar stellen. We zagen cliënten opbloeien en genieten van de (voor velen eerste) vakantie. (…) Er kon op een leuke en ontspannen manier gewerkt worden aan de moeder-kind-relatie.

Onze cliënten zijn het niet gewend om op vakantie te gaan en genieten nog lang na van het vakantiehuisje. Het is een extra stimulans om zelf te gaan sparen voor een vakantie. Mooi dat we hen daarin kunnen begeleiden. Hopelijk doorbreken we hiermee de vicieuze cirkel.

 


 

  • Vakantiehuisjes

 

Uw steun is van harte welkom!

Hoe kunt u het Hendrik Pierson Fonds steunen?

 

Contact

info@fiomhendrikpiersonfonds.nl

 

Privacy Reglement
Colofon

teksten thansz

webdesign tinka4design